1. 1
  2. 6

This article is also available in German, French, Polish, English or Hungarian.

Společnost Coveris se dohodla na převzetí společnosti HADEPOL FLEXO Sp. z o.o. (soukromá společnost s ručením omezeným), polského výrobce vysoce kvalitních flexibilních obalů z papíru a fólie.

Po nedávných akvizicích obalových závodů v Maďarsku, Polsku a České republice představuje HADEPOL FLEXO čtvrtou akvizici společnosti Coveris ve střední a východní Evropě a pokračování jejího růstu a strategie investování do vybraných zeměpisných regionů a trhů.

Společnost HADEPOL FLEXO, která byla založena v roce 1994, provozuje dva výrobní závody v polském Rypinu a specializuje se na obalová řešení z fólie a papíru pro pekárny a supermarkety, především pro domácí trh. „Těší mě, že se nám navzdory turbulentní době v celém odvětví daří dále pokračovat v naší růstové strategii. Opět jsme dokázali, že jsme schopni rozšiřovat naše služby a nabídku a společně s našimi zákazníky prosperovat. Společnost HADEPOL FLEXO dokonale zapadá do naší stávající výrobní sítě a umožní nám zhmotnit synergie a rozšířit služby a dostupnost pro evropské zákazníky v oblasti pekařství a cukrářství“, poznamenal k akvizici Christian Kolarik, generální ředitel společnosti Coveris.

Akvizice podléhá obvyklému schválení regulačními orgány a očekává se, že bude dokončena v polovině druhého čtvrtletí roku 2024.

Press Release Downloads

Sídlo společnosti HADEPOL FLEXO.

Podpis smlouvy mezi společnostmi Coveris a HADEPOL FLEXO. Zleva Christian Kolarik, CEO Coveris, a Leszek Gumowski, bývalý majitel a výkonný ředitel HADEPOL FLEXO (předseda představenstva).